Thursday, December 30, 2010

Best People.

one day left and i'll be back to urgh, you-know-where. oh what? you dont know? ;s

will be back in Shah Alam. so as always, ALL of us MUST meet before semua balik campus masing masing yang jauh nun di negara Malaysia yang indah yang baru menang suzuki cup smlm. ok what the? shesshh.

so we planned a meeting. wah meeting okay. haha. xde maknanya. mari sini nak bercerita.

anis came and fetched me dekat rumah around 12.15 pm and we went straight to Gurney to meet seorang lelaki yang menjangkakan saya akan terkena stroke apabila melihat new appearance dia. ahaha. sorry dodoih, sampai sekarang rasa benda tu lawak. =DD before jumpa dodoih, anis & I p try cincin kt kiosk sblh ATM tu. sambil dok merapu cakap ni cantik tu cantik suddenly one of the ring yg i tried tak boleh keluar from my finger. rasa sangat merepek dpn org jadi camtu and just imagine dua org dok tarik satu cincin dkt jari. ;s and terus jalan jangan pandang belakang to Watson to meet dodoih. and when I turned to see him, memula mcm nganga ckit pastu dengan pantasnya cakap 'eh doih, aku xkena stroke pun' HAHA. nah actually, he cut his hair, and for him nampak pelik. but rambut lelaki kan cpt tumbuh so no biggie i guess. hehehe. :)

after we had lunch, everyone agreed nak pegi 1st Avenue. New mall yang baru bukak near Komtar. dah sampai 1st Avenue tu macam biasa la. perak/jakun sikit. banyak kedai xbukak lagi tapi mcm okay jugak d mall. eventhough it is not so big. dengan pantas keluarkan camera and snap! snap!


Anis & Firdaus. ;)


The Author & Firdaus. (nak jugak tulis the author. ;s)

dah buat lawatan sambil belajar selok belok 1st Avenue, we stopped by dkt Converse. dodoih nak tgk sneakers baru.


and he said 'hang jangan dok buat pelik KD' haha. its not pelik, ni tgk gmbr hang dlm blog aku. haha. ;p exclusive tgh try kasut lg. hehehe.

after dah habis ronda situ, masuk kereta start enjin and we went to fetch Anis's BF dkt USM. he came all the way from Klang sbb dah nak balik UiTM Arau kan. so datang dgn family and diorg wait for us @ USM.


anis nervous tu. haha. =D

after that pergi QB pulak. nak jumpa Farah & Keyra there. sampai sampai lepak @ KFC kejap while keyra and ady makan. then jalan tanpa arah tuju nak pegi Winter Warmers sebab i wanna try d tea there dodoih kata sedap. tapi xjadi sebab? hahahaha. ni pun part lawak. hanya tuhan yang tahu. ;p then jalan lagi nampak la ada show kt QB ni.


Barbie Fashion Fairytale. :) lawaaa sangat okay!


Barbie penah ada history kena kurung dalam cage ke? okay, i dont know anything pulak pasal tu. HAHA


AGAIN, i dont know pulak barbie zaman skrg stress sampai commit suicide tinggal kepala and half badan je. another half pegi mana? oh oh, banyak ketinggalan dah cerita barbie ni. ;p


tgh show. dah towards the end.

jalan lagi pegi Coffee Bean, dodoih nak beli drinks. and again, snap!





and i know i'll miss them. :') till we meet again, Friends.

2 comments:

keyra nisrin. said...

I look like a 80kg lady okayy !

Khodijah Shamsul said...

no way. if u're 80 kg then i'll be like 100 kg. :(

An Ad